ANGULAR TYPESCRIPT JS

G-HIS.COM

G-his е система за безконтактно споделяне на данни при спешна нужна от медицински грижи.

КЛИЕНТ G-HIS LTD
WORDPRESS AJAX PHP JS

FENCE.BG

Проект реализиран върхъ WordPress CMS с внедрени custom дизайнерски и програмни решения.

КЛИЕНТ МАРТЕКС ТРЕЙД
WORDPRESS AJAX PHP JS

SHIFTVANLINE.COM

Shiftvanline е проект реализиран с висока прецизност с внедрени индивидуални дизайн решения и съвременни методи за страхотна производителност.

КЛИЕНТ SHIFT VAL LINE LTD
WORDPRESS AJAX PHP JS

R1ZEN.COM

Отново сайт с индивидуален дизайн и страхотна производителнос. R1zen.com е презентационен сайт базиран на WodrPress CMS реализиран с високо ниво на абстракция.
Струва си да се види както сайта, така и услугата, която прелага: Смарт визитка

КЛИЕНТ R1ZEN LTD
WORDPRESS AJAX PHP

KEYRESQ.COM

Locksmith advice hub – London

KeyResQ.com е страхотен и много интелигентен проект. Използвали сме индивидуален подход и смели дизайнерски решения. Силата на уеб сайта е генерирането на динамично съдържание върху текущия контекст на уеб страницата. Така показваме повече без да отклоняваме потребителе от първоначалния контектс на своето търсене.

КЛИЕНТ KEYRESQ LTD – LONDON
WORDPRESS AJAX PHP

PLAMSTUDIO.COM

Plamstudio е доста елегантен проект. Основния фокус на работа бе разработката на удобен административен интерфейс, чрез който сайта да бъде менажиран бързо и лесно. Постигнахме страхотен резултат само с няколко допълнителни функционалности, които оптимизираха с близо 70% производителността във вътрешните процеси.

КЛИЕНТ PLAM STUDIO
WORDPRESS AJAX PHP

HAMEFA.COM

Hamefa.com е продукт с доста прецизен дизайн съобразен с индивидуалните нужди на клиента. Целта на проекта бе осъвременяване на текущия сайт и повишаване производителността. Постигнахме хармоничен изглед и зареждане под 1 секунда.

КЛИЕНТ HAMEFA LTD
ANGULAR JAVASCRIPT TYPESCRIPT

IVELINHRISTOV.COM

Платформа за набиране на средства в помощ на хора в нужда. Платформата е реализирана чрез базиран на JavaSript тхнологичен стек.

КЛИЕНТ ИВЕЛИН ХРИСТОВ
WORDPRESS AJAX PHP

GLOBALSTAR.BG

GlobalStar.bg е сайт, с който постигнахме зашеметяваща производителност и страхотен дизайн. Лек, изчистен с перфектни характеристики.

КЛИЕНТ GLOBAL STAR LTD
WORDPRESS PHP JAVASCRIPT

GPARK.BG

Gpark.bg в текущата си версия бе изработен с голяма прецизност и максимална производителнос. Дизайна бе плод на нашата кретивност и реализиран с персонализирани техники без излишни инструменти.

КЛИЕНТ FOOD PARK
WORDPRESS AJAX PHP JAVASCRIPT

VIGROUPBG.COM

Инвестиционна компания чийто дизайн бе оставен изцяло на нашата преценка. Избрахме минималистичен изглед и наблегнахме на производителността. Крайния резултат е бърз и приятен за работа сайт.

КЛИЕНТ VI GROUP BG
WORDPRESS AJAX PHP

16AB.BG

Сайта на авиобаза „Враждебна“ е съобразен изцяло с изискванията на клиента. Лек дизайн с адаптиране на персонализирани функционалности, които скалират административния интерфейс.

КЛИЕНТ АВИОБАЗА „ВРАЖДЕБНА“
WORDPRESS AJAX PHP

STOYANOVIGROUP.COM

Целите на този проект бяха адакватно представяне на дейността на компанията. Презентирахме услугите по-индивидуален начин с лек персонализиран дизайн и висока производителност.

КЛИЕНТ STOYANOVI GROUP
WORDPRESS PHP JAVASCRIPT CSS HTML

NBGROUP.BG

Отново персонализирано решение. Семпъл дизайн с фокус върху перформънс показателите. Постигнахме чудесни резултати.

КЛИЕНТ NEW BUILDING GROUP
WORDPRESS PHP JAVASCRIPT CSS HTML

ZAIRACHIPS.COM

Чипс Зайра… един интересен проект, върху който се работи през призмата на няколко търговски фактора. Постигнахме чудесен резултат с висока производителност.

КЛИЕНТ ZAIRA Z. Z. LTD
WORDPRESS PHP JAVASCRIPT CSS HTML

DANIELCOACH.FIT

Уеб сайт за един много вдъхновяващ господин, който във въображението си бе проектирал всеки детайл от сайта. Ние изпълнихме всички изисквания с максималма точност. Постигнахме страхотен дизайн и висока ангажираност от страна на потребителите.

КЛИЕНТ DANIEL ATANASOV
WORDPRESS PHP JAVASCRIPT CSS HTML

HOTELTUNDZHA.COM

Проекта е лек дизайн презентиращ най-добрите страни на компанията.

КЛИЕНТ TUNDZHA HOTEL
WORDPRESS PHP JAVASCRIPT

KOLAZASKRAP.NET

Разработката на този проект бе по предварителен дизайн от страна на клиента. Дизайта бе разработен с най-добрите практики в съвременния уеб. Производителността на сайта е зашеметяваща и повиши потребителската ангажираност.

КЛИЕНТ RUMENIGE 2004 LTD
ANGULAR TYPESCRIPT JAVASCRIPT

APP.R1ZEN.COM

App.r1zen.com е SPA апликация разработена за много специфични нужди на компания R1ZEN LTD. Софтуера е базиран на Angular framework и е предназначен за менажиране на данни от голям брой потребителски акаунти.

КЛИЕНТ R1ZN LTD
WORDPRESS PHP JAVASCRIPT

tps.bg

Дигитализация за професионални услуги и адекватно представяне на бизнеса.

КЛИЕНТ ТЕХНОПЪТСТРОЙ
WORDPRESS PHP JAVASCRIPT

RESTAURANT

Дигитализация за професионални услуги и адекватно представяне на бизнеса.

КЛИЕНТ ANDSEO LTD